De manier waarop tegenwoordig websites worden ontwikkeld bevalt ons niet. Daarom zijn wij Sitesuppliers begonnen. Een formule om de irritaties over de huidige webdesign markt te laten verdwijnen.

Daniël Dorland – Directeur Sitesuppliers

Stel u wilt een website laten maken voor uw bedrijf. Eenmalig worden door u eisen ingestuurd, er volgt overleg, mailcontact en daarna volgt een radiostilte vanuit de developer. U wacht op reacties over de vorderingen van uw website want u wilt online.  Maar u tast volledig in het duister en wachten duurt altijd te lang. Wij geloven dat dit niet de manier is.

Door intensief klantcontact is het mogelijk om kwalitatief de beste projecten neer te zetten. Van vage mailtjes over de status van uw website wordt u namelijk niet veel wijzer. Door onze unieke service formule heeft u nooit meer het gevoel dat u niet weet wat de huidige status van uw website is. Ons service contract geeft u als klant de gelegenheid meer de touwtjes in hand te nemen. Niet meer afwachten zonder resultaten te zien, maar meer zekerheid en verbonden zijn met uw website en met de developer. Zo maken we van het ontwikkelen van de website een prettig proces, en kunt u genieten van uw website en van onze service.